Професии за имиграција во Канада

Имиграција во Канада

Канада има над 100+ патеки за имиграција и бара да донесе над 411,000 нови имигранти во Канада во 2022 година. Дознајте за имиграцијата во Канада со нашите лесни водичи за следење и едноставни за следење написи и информации за имиграција во Канада.

Експресен влез

Експресен влез

Express Entry им овозможува на поединците и семејствата кои сакаат да се населат во Канада да добијат нов постојан престој во рок од неколку месеци. Express Entry е за поединци и семејства кои сакаат да се преселат во Канада на постојана или полутрајна основа. Дознајте повеќе

Студија во Канада

Бизнис миграција

Канада ги поздравува успешните деловни луѓе кои бараат нови можности и предизвици. Програмата за бизнис имиграција е дизајнирана да го поттикне и олесни приемот на овие лица. Дознајте за деловната миграција

Патнички куфер со знамето на Канада. Викенд дестинација. 3D рендерирање

Проценка на визи

Дали сте барани во Канада? Откријте ги вашите опции за канадска имиграција низ низа канадски визи и проверете ја вашата подобност да имигрирате во Канада во 2022 година. Нашата бесплатна проценка на виза е доверлива и испратена по е-пошта. Откријте сега

Провинциска номинална програма

Номинација на провинцијата

Провинциските програми за кандидати во Канада (ПНП) ​​нудат пат до канадски постојан престој за поединци заинтересирани да имигрираат во одредена канадска провинција или територија. Секоја канадска провинција и територија има свој PNP. Дознајте повеќе

Инвестициска виза за Канада

Lifeивотот во Канада

Во овој дел, разговараме за придобивките и недостатоците на живеењето во Канада, за да можете да пристапите на можното преселување таму со широко отворени очи. Финансии, осигурување, комунални услуги, возење, училишта, сместување. Дознајте за животот во Канада

Жаклин Чоу е меѓународен експерт за имиграција и визи со над 15 години искуство во областа. Со искуство во правото и страст да им помага на луѓето, Жаклин изгради репутација како доверлив и сигурен извор на информации и совети за сите аспекти на имиграцијата и визите. Таа има работено со клиенти од целиот свет, вклучувајќи поединци со висока нето вредност, професионалци, квалификувани работници и семејства. Како баран говорник и коментатор, Жаклин беше претставена во различни медиуми и држеше говори за имиграцијата и визите на конференции и настани ширум светот.