Profesionet e imigracionit në Kanada

Emigracioni në Kanada

Kanadaja ka mbi 100+ Rrugë Emigracioni dhe po kërkon të sjellë mbi 411,000 emigrantë të rinj në Kanada në vitin 2022. Mësoni për Imigracionin në Kanada me udhëzuesit tanë të thjeshtë për t'u ndjekur dhe artikujt dhe informacionin e thjeshtë për t'u ndjekur në lidhje me Imigrimin në Kanada.

Hyrja Express

Hyrja Express

Express Entry lejon individët dhe familjet që dëshirojnë të vendosen në Kanada të marrin një vendbanim të ri të përhershëm brenda pak muajsh. Express Entry është për individët dhe familjet që dëshirojnë të zhvendosen në Kanada në baza të përhershme ose gjysmë të përhershme. Gjej më shumë

Studimi në Kanada

Migrimi i biznesit

Kanadaja mirëpret njerëz të suksesshëm të biznesit të cilët janë në kërkim të mundësive dhe sfidave të reja. Programi i Imigrimit të Biznesit është krijuar për të inkurajuar dhe lehtësuar pranimin e këtyre individëve. Mësoni rreth Migrimit të Biznesit

Valixhe udhëtimi me flamurin e Kanadasë. Destinacion pushimesh. Render 3D

Vlerësimi i vizave

A jeni i kërkuar në Kanada? Zbuloni opsionet tuaja të imigracionit kanadez në një sërë vizash kanadeze dhe kontrolloni përshtatshmërinë tuaj për të imigruar në Kanada në vitin 2022. Vlerësimi ynë falas i vizave është konfidencial dhe dërgohet me email. Gjeni Tani

Programi i emëruar provincial

Emërtimi provincial

Programet e kandidatëve provincialë të Kanadasë (PNP) ofrojnë një rrugë drejt qëndrimit të përhershëm kanadez për individët që janë të interesuar të emigrojnë në një provincë ose territor të caktuar kanadez. Çdo provincë dhe territor kanadez operon PNP-në e vet. Gjej më shumë

Viza e Investimit në Kanada

Jeta në Kanada

Në këtë seksion, ne diskutojmë përfitimet dhe disavantazhet e të jetuarit në Kanada, kështu që mund t'i afroheni një lëvizjeje të mundshme atje me sytë hapur. Financat, Sigurimet, Shërbimet Komunale, Ngarje, Shkolla, Akomodim. Mësoni për Jetën në Kanada

Mirësevini në Kanada Made Simple. Burimi Kanadez i Imigrimit me rritjen më të shpejtë. Duke ofruar me krenari Informacionin dhe Shërbimet më të azhurnuara Kanadeze të Imigrimit. Canada Made Simple është me ju për udhëtimin tuaj drejt një jete të re. Kanadasë ende i duhen mbi 1,000,000 milion banorë të rinj të përhershëm. Aplikoni për të Imigruar në Kanada sot.